سه شنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴

سبحاني‌فر: عده‌اي از ترس قطع شدن منافع‌شان دست به تخريب آذري جهرمي مي‌زنند

رمضانعلي سبحاني‌فر

چهارشنبه ۲۵ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۱:۰۴:۰۰


يک عضو کميسيون صنايع و معادن مجلس وزير پيشنهادي ارتباطات و فناوري اطلاعات را فردي متخصص و توانمند خواند و گفت که تخريب‌هاي مطرح شده نسبت به آذري جهرمي بخصوص در فضاي مجازي ناشي از ترس عده‌اي براي قطع شدن منافع‌شان است.

وايمکس نيوز- رمضانعلي سبحاني‌فر به عنوان موافق وزير پيشنهادي ارتباطات و فناوري اطلاعات در جلسه علني نوبت عصر امروز، گفت: امروز فضاي مجازي به عرصه‌اي براي فعاليت‌هاي فرهنگي، اجتماعي، سياسي، اقتصادي و کسب و کار تبديل شده است بخشي که جوان است و بايد نيرويي جوان آن را مديريت کند.

وي با بيان اينکه طول فيبر نوري از 51 به 61 هزار کيلومتر افزايش يافته است، گفت: روزگاري صحبت از قطعي اينترنت بود اما اکنون شاهد افزايش سرعت اينترنت هستيم به طوري که پنهاي باند به 70 هزار گيگابايت رسيده است و پهناي باند رايگان به توليدکنندگان محتواي ايراني اسلامي داده مي‌شود.

نماينده مردم سبزوار با بيان اينکه گوشي‌هاي همراه از اينترنت 3G و 4G تبديل شده است، گفت: تمام سرورهاي ايران در خارج از کشور به داخل انتقال يافته و امروز سروري خارج از کشور نداريم.

سبحاني‌فر با بيان اينکه با بستن فضاي مجازي نمي‌توان مشکلات را رفع کرد، گفت: آقاي جهرمي کسي است که اشراف به حوزه کاري‌اش دارد و عملکرد او باعث جمع شدن فساد سيستماتيک شده است.

وي ادامه داد: عملکرد آقاي جهرمي در زمان معاونت وزير اطلاعات در دولت يازدهم باعث شد که قرارداد 250 ميليون دلاري خريد تجهيزات شبکه ملي اطلاعات به 120 ميليون دلار کاهش يابد اتفاقي که در نهايت به نفع مردم تمام مي‌شود و اکنون نيز پرونده آن در دادگاه است.

اين نماينده مجلس در واکنش به طرح مطالبي عليه جهرمي در فضاي مجازي، گفت: امروز عده‌اي در فضاي مجازي دست به تخريب عليه آقاي جهرمي مي‌زنند دليلش آن است که آنها از قطع شدن منافع‌شان ترس دارند.

سبحاني‌فر با بيان اينکه معرفي آذري جهرمي از سوي رييس‌جمهور در جهت پاسخ به مطالبات جامعه براي استفاده از نيروي جوان در کابينه‌ است، گفت: آقاي جهرمي جواني متخصص، پرانرژي و شجاع است که برنامه‌اي مبتني بر اقتصاد مقاومتي، بهره‌گيري از مديران و توسعه تکنولوژي دارد. يکي از نمونه‌هاي کاري او عقد قرارداد پروژه‌اي به نام توانا با مشارکت دانشگاه شريف است که اين نمونه‌ حکايت از توجه او به استفاده از توليدات داخلي دارد.

وي در پايان گفت که نمايندگان به اين وزير پيشنهادي به عنوان مديري متخصص و توانمند و از خانواده شهدا راي اعتماد دهند.

منبع:ايسنا

دیدگاه ها و نظرات :

captcha
ارسال
اشتراک گذاری مطالب

آخرین مطالب آرشیو

پربیننده‌ترین مطالب آرشیو